Generalități

Utilizând acest site sunteți implicit de acord cu termenii și condițiile care urmează a fi prezentați.
Magazinul online www.pursehuit.ro este operat de PURSEHUIT DESIGN SRL-D, înregistrată la O.R.C. cu nr. J27/795/2015, având codul fiscal 35282800 și sediul in Roman, jud. Neamt.
Toate produsele prezentate sunt noi, se află în stocul nostru și corespund cu articolele prezentate în imagini.

Prețul, livrarea și plata

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în LEI și includ TVA.
Plata comenzii se poate face fie în momentul preluării coletului de la curier, in sistem ramburs, fie online prin card VISA sau MasterCard folosind serviciul securizat MobilPay (mai multe detalii despre plata online cu cardul).

Livrarea produselor se face astfel:

Curier rapid

Comenzile se livrează prin curier rapid, direct la adresa specificată, în toate localităţile din România, fără costuri suplimentare. Nu livrăm prin Poșta Română.

Cost: 15 LEI
Durată: 24/48 de ore
Comenzile ajung de regulă în 24 ore lucratoare în cazul în care comanda a fost plasată cel târziu pâna la ora 14:00 de Luni-Vineri.

La comenzi de minim 120 RON oferim TRANSPORT GRATUIT

Efectuarea comenzilor

Pentru efectuarea comenzilor recomandam crearea unui cont.

Se vor completa numele complet si un nume de utilizator si parola atasata contului.
Adresele de livrare se vor completa fie dupa crearea contului, fie in momentul efectuarii primei comenzi.
Odata completata adresa de livrare aceasta va fi memorata pentru comenzile ulterioare, putand fi modificata daca este cazul din sectiunea Contul Meu.

Efectuarea comenzilor ca si vizitator
Comenzile se pot efectua si ca si vizitator, fara necesitatea crearii unui cont.
In acest caz in momentul finalizarii comenzilor se vor completa campurile obligatorii pentru a se putea onora comanda.

Returnarea produselor

  • Produsele achizitionate prin intermediul magazinului nostru se pot returna indiferent de motiv, in termen de 30 de zile de la primirea acestuia, potrivit legislatiei in vigoare.
  • Returnarea se va face in ambalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice (lovituri, zgarieturi).
    In cazul in care se solicita rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar dupa primirea coletului si verificarea continutului acestuia.
  • Modalitatea de returnare a produsului/coletului apartine in totalitate clientului, acesta fiind cel care suporta costul transportului de retur.
  • Returnarea contravalorii produsului se va face de catre Pursehuit.ro prin Virament bancar din contul Pursehuit.ro in contul clientului (tranzactia se proceseaza in maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului/produselor returnate).
  • Nu acceptam colete cu ramburs. Nu avem posibilitate din motive de ordin tehnic sa acceptam un astfel de colet.
  • Daca produsul prezinta defecte, returul acestuia este suportat de catre Pursehuit.ro. In cazul acesta, pentru mai multe detalii, va rugam sa luati legatura cu departamentul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon indicat pe site sau printr-un email la adresa office @ pursehuit.ro.
  • Indiferent de motivul returului, pentru restituirea contravalorii produsului/produselor este nevoie sa ne comunicati un cont IBAN in RON, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata.

Neridicarea coletelor comandate sau returnari in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi de la client.

Dacă de pe același nume sau la aceeași adresă se solicită livrarea unei a doua comenzi în cazul în care o comandă anterioară fusese refuzată sau neridicată de la curier, din motive ce nu țin de compania de curierat, nici de Pursehuit.ro, se va solicita plata în avans pentru ca noua comandă să poată fi expediată. În caz contrar, comanda se va anula.

Inainte de a alege returnarea produselor va recomandam sa contactati departamentul de relatii cu clientii pentru a gasi solutia cea mai buna in rezolvarea problemei dvs.

Relații cu clienții
În cazul în care ai întrebări, un operator Pursehuit te poate ajuta.
0758 304 052
office @ pursehuit.ro